Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Gestiunea dosarelor de personal

Solutia Gestiunea dosarelor de personal este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme".

 

Management dosare de personal - permite  crearea, versionarea, introducerea de metadate, crearea si gestionarea dosarelor de personal; se pot importa documente de tip Contract Individual de Munca, Act aditional, Copie Carte Munca, Carte de Munca (original), etc.

 

Gestiune Documente - permite importul, copierea, editarea, stergerea documentelor

 

Cautare si regasire rapida a dosarelor de personal - se poate realiza dupa combinatii ale elementelor de indexare a acestora, folosind metoda Advanced Search sau navigarea prin structura de foldere. Utilizatorii vor putea sa-si salveze cautarile realizate, astfel incat la o re-accesare a aplicatiei sa poata sa vizualizeze rapid rezultatele filtrarii, fara sa fie nevoiti sa le recompuna.

 

Raportari - solutia permite obtinerea unor rapoarte specifice: numar angajati/ departament, fluctuatii in timp a numarului de angajati, etc.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Arhiva electronica securizata

O arhiva unificata la nivel de companie (stocare in siguranta, clasificare, navigare, cautare si accesare, vizualizare, partajare)

Vezi produs See webpage

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .