Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Documentatie tehnica

Este o solutie care gestioneaza ciclul de viata al documentelor tehnice; permite introducerea, catalogarea si regasirea diferentiata, in functie de utilizatori multipli, a documentatiilor tehnice (certificate de urbanism, proiecte de reabilitare, modificare de retele, instalatii, expertize tehnice, devize, studii geotehnice, studii de impact asupra mediului etc.)

Solutia Biblioteca documentatie tehnica este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme".

 

Gestiune documentatie tehnica - Permite organizarea arborescenta a documentelor - downstream, midstream si upstream - structurata pe niveluri ierarhice (statii, proiecte statii, functionare etc);

 

Cautare documente - Permite cautarea rapida sau avansata, in mod securizat;

 

Adaugare si modificare documente - Modificarea si stergerea documentelor poate fi facuta numai de catre administratorul aplicatiei;

 

Securitate - Autentificarea utilizatorilor se face pe baza de nume de utilizator si parola asociata.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Arhiva electronica securizata

O arhiva unificata la nivel de companie (stocare in siguranta, clasificare, navigare, cautare si accesare, vizualizare, partajare)

Vezi produs See webpage
Captura de date si documente

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital.

Vezi produs See webpage

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .