Star Storage Parteneri
Solutii de top pentru afaceri de top

Documentatia portofoliului de proprietati

Gestioneaza documentele tehnice, in functie de locatiile companiilor (reclamatii, autorizatii de functionare, managementul calitatii, ISO, etc.) si de documentele referitoare la dosarele clientilor.

Gestiune locatii tehnice - documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura de foldere a aplicatiei, pe baza unui nomenclator de clienti, importat periodic din aplicatiile ERP. Organizarea acestora se realizeaza in functie de reteaua de distributie de care apartin. Pentru fiecare document nou, sistemul genereaza automat un numar de inregistrare unic;

 

Cautare documentatie locatii tehnice - permite cautare rapida sau avansata, in functie de drepturile de vizualizare prestabilite pentru fiecare utilizator;

 

Adaugare, stergere si modificare locatii tehnice - aplicatia permite adaugarea, modificarea sau stergerea locatiilor tehnice, pastrand un istoric al modificarilor realizate, data si userul.

Solutii de Succes construite cu Produse de Succes

Arhiva electronica securizata

O arhiva unificata la nivel de companie (stocare in siguranta, clasificare, navigare, cautare si accesare, vizualizare, partajare)

Vezi produs See webpage
Captura de date si documente

Documentele in format hartie au un rol deosebit de important in orice organizatie. In multe cazuri informatiile prezente in aceste documente nu se regasesc in nici un sistem informatic capabil sa structureze informatia si sa o puna la dispozitia utilizatorilor in format digital.

Vezi produs See webpage

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .