Star Storage Parteneri
Servicii de top pentru afaceri de top

Solutii de productie si management al documentelor

Documentele tranzactionale sunt de cele mai multe ori prima ta carte de vizita pe care o primeste un client. De aceea este important ca acestea sa contina atat: informatiile tranzactionale intr-o forma usor de identificat si inteles, cat si amprenta personala a brand-ului companiei tale.

StarDoc, divizia de Output Management Star Storage, ofera servicii complete de printare si implicuire a documentelor tranzactionale bazate pe externalizarea intregului proces de management al documentelor, ceea ce iti asigura o maximizare a impactului documentelor tranzactionale si o comunicare eficienta cne-tc-one cu clientii tai. Divizia de Output Management te sprijina pe intreg parcursul de personalizare a documentelor.

Servicii oferite:

  • Procesare de date variabile – generare de fisiere pentru printare pornind de la fisierele clientului si diverse template-uri;
  • Servicii de imprimare digitala alb-negru si color;
  • Finisare: pliere, anvelopare, creare brosuri;
  • Servicii de livrare prin posta: inclusiv costurile de optimizare prin curatarea bazei de date;
  • Livrare canale multiple: emailuri personalizate, faxuri, SMS-uri.

Cum te putem ajuta?

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Completand acest formular sunteti de acord ca datele dvs. de contact vor fi folosite de Star Storage in comunicari de marketing. Pentru mai multe informatii, consultati Termeni si conditii .