Suntem viitorul noilor generatii

Oamenii nostri ne definesc

PR & Communication Manager
Este responsabil de crearea unei imagini pozitive a companiei prin activitati de PR, realizarea de studii de caz, activitati de comunicare interna si organizarea de evenimente.
Afla mai multe
.Net Developer
Este responsabil de dezvoltarea de produse sau aplicatii software enterprise si se asigura de imbunatatirea continua a solutiilor. Oras: Craiova
Afla mai multe
Senior .Net Developer
Este responsabil de dezvoltarea de produse sau aplicatii software enterprise si de implicarea in imbunatatirea continua a solutiilor. Oras: Craiova
Afla mai multe
Solution Architect
Solution Architect-ul furnizeaza servicii de consultanta clientilor Star Storage prin proiectarea, implementarea si coordonarea tehnica a proiectelor de sisteme, concepe si propune solutii ECM/BPM/SOA si realizeaza designul si integrari cu sistemele software interne ale acestora.
Afla mai multe
Account Manager
Account Manager-ul este responsabil cu promovarea serviciilor companiei catre clienti si indeplinirea obiectivelor (financiare si non-financiare) si a indicatorilor de performanta stabilite.
Afla mai multe
HR Specialist
HR Specialist-ul coordoneaza procesele de recrutare si selectie, organizeaza programele de training intern si gestioneaza relatia cu furnizorii externi si participa ca si suport in diverse procese administrative de HR.
Afla mai multe
Technology Consultant
Technology Consultant-ul ofera consultanta clientilor si propune solutii tehnice de inalta calitate bazate pe ultimele produse si tehnologii Star Storage.
Afla mai multe
System Architect
Concepe si valideaza solutiile si arhitecturile software propuse departamentului Consulting – Business Solutions si asigura suportul necesar pentru echipele tehnice in implementarea arhitecturilor de sisteme software complexe.
Afla mai multe
Programator C++
Este responsabil de dezvoltarea de produse sau aplicatii software enterprise si de implicarea in imbunatatirea continua a solutiilor. Aceasta pozitie este disponibila atat pentru biroul din Bucuresti, cat si pentru cel din Craiova.
Afla mai multe
.Net Technical Lead
.Net Technical Lead concepe si implementeaza arhitecturile solutiilor software, contribuie in toate etapele ciclului de dezvoltare si coordoneaza echipa alocata avand rol de mentor si sprijin pentru colegii sai.
Afla mai multe
C# Developer
Este responsabil de dezvoltarea de aplicatii software enterprise sau produse software, luand in calcul criterii de scalabilitate si performanta.
Afla mai multe